Hozzávalók:
50 dkg sertéscomb
2 evőkanál olaj
10 deka füstölt szalonna
1 közepes fej vöröshagyma
1 paradicsom
1 zöldpaprika
25-30 deka gomba
piros fűszerpaprika
őrölt bors
só
2 dl tejföl (é laktózmenteset használok.
2 evőkanál liszt
Elkészítés:
Az apró kockára vágott szalonnát az olajon kicsit megpirítjuk, majd beletesszük a hagymát és megdinszteljük. Beletesszük szintén apróra vágott paradicsomot, paprikát kicsit megpuhítjuk, majd beletesszük a vékony csíkokra vágott húst. Megszórjuk pirospaprikával és egy kevés vizet öntünk alá. Amikor a hús félig puha hozzátesszük a gombát és puhára főzzük. Mikor a hús megpuhult tejfölt és a lisztet kevés vízzel csomómentesre keverjük,és behabarjuk, forrás után tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése